В яку записатися в автошколу?

Fop

Member
Доброго часу доби! Планую записатися в автошколу, але не знаю, де краще. Хто вже одержав права, підкажіть, куди ходили на навчання? Наскільки задоволені були програмою, інструкторами та як проходив іспит?

pinappp

Member
Я навчався в автошколі біля роботи на Позняках і залишився цілком задоволений програмою. Інструктор був терплячим, навіть якщо я кілька разів поспіль допускав одну й ту саму помилку. Іспит пройшов без особливих проблем, але це більше заслуга інструктора, який намагався підготувати мене до реальних умов. Єдине, що засмутило — тісний графік, доводилося підлаштовуватися під вільний час автошколи.

olegsud

Member
Коли я записувався в автошколу на Лівому березі, то очікував значно гіршого, але був приємно здивований. Програма була складена грамотно, теорію викладали живо, з прикладами з життя. Інструктор взагалі молодець — терплячий, але вимогливий. Іспит в МВС пройшов гладко, почувався впевнено завдяки підготовці. Але, чесно кажучи, трохи напружувало, що доводилося довго чекати своєї черги на водіння, машин було мало.

menigorek

Member
Коли я записувався в автошколу на Лівому березі, то очікував значно гіршого, але був приємно здивований. Програма була складена грамотно, теорію викладали живо, з прикладами з життя. Інструктор взагалі молодець — терплячий, але вимогливий. Іспит в МВС пройшов гладко, почувався впевнено завдяки підготовці. Але, чесно кажучи, трохи напружувало, що доводилося довго чекати своєї черги на водіння, машин було мало.
Коли обирав автошколу, довго думав, куди податися, але друзі порадили ось цю автошколу https://stolica.com.ua/vartist-navchannya-v-avtoshkoli/ І знаєте, вони не помилилися!
Тут дійсно працюють професіонали, які знають свою справу. Заняття цікаві, викладачі пояснюють все просто і зрозуміло, навіть для тих, хто ніколи раніше не сидів за кермом. Мені сподобалося, що можна було вибирати, на якому авто навчатися — це справжній плюс. Рекомендую тим, хто хоче отримати права швидко та без стресу.

Сверху