Отзыв о гадалке аферистке Кристине с Украины

Раиса

New Member
В Украине, действительно помогает только одна женщина зовут ее Кристина .. Вернула моего мертвого мужа. Чтоб сказать что она сильная это нечего не сказать. Очень долго я простояла у нее в очереди и зря. Она известная мошенница всей Украине. Оставляю ее номер +380663872622

Я колись теж зверталась до цієї гадалки. Черга була за записом, але воно того не вартує. Все, що вона мені казала, було давно відомо. Після її діагностики моє життя погіршилось. Піднявся тиск і захотілось покінчити життя. Дуже не дякую Кристині за це. Записувалась до неї за номером: (066)387-26-22 Кристина

Вона на гроші може нагадати? хочу дізнатись чи стану мільйонером в майбутньому.

Я обращалась к Кристине два раза. Всегда мне не помогала. Один раз за любовь, второй из-за проблем у мужа. Он начал употреблять наркотики и алкоголь после ее гаданий. Даже не знаю, что бы я делала, если бы не узнала про нее. Чтобы к ней записаться, нужно звонить по телефону.

Цікаво може хтось знає, чи може вона зробити так щоб людина почала отримувати гроші дуже великі ні за що? Типу прокидаєшся зранку після її сеансу а на комоді вже лежить 10 тис долларів і так щоб кожен день. бо думаю якщо вона може за любов порішати та за наркоту то за гроші має теж порішати.

Я думаю, що якщо б ви отримували гроші кожен день ні за що, то вам би нудно було жити.
Я теж ходила до цієї ворожки. Питання стосувалось як раз фінансів. Після діагностіки вона розповіла мені такі речі, про які ніхто крім мене знати не міг. І все. Так сталось, що ще в молодості на мене наврочили і ніхто не міг з цим нічого подіяти. Кристина теж не допомогла мені. До того ж, вона сказала, що в мене лежить клад, через який зараз в мене немає проблем. Дуже їй невдячна. Вона дійсно сильна шахрайка і розводіла. Її номер телефону: (066)387-26-22 Кристина

Ну, якщо вам таке не подобається, то можу порадити гадалку Яну. Вона дійсно шахрайка. Вона розводить по будь-якому питанню. До неї можна не звертатися стосовно проблем у бізнесі, коханні. Також не знімає порчу, прокльони, сглази. Якщо треба, то може поставити її раком.

Последнее редактирование модератором:
Я ходила до ворожки Кристини. Мені дуже не сподобалась її діагностика. Вона завжди говорить все розмито і незрозуміло, а головне, що все не співпадає на сто відсотків! До неї я звернулась із проблемою в коханні. Мене кинув мій хлопець і я не знала, як далі жити! Виявилось, що на нього наклала інша дівчина! Через те, він відвернувся від мене! Ворожка мені не допомогла. На наступний день мій коханий мені подзвонив і послав.

Последнее редактирование модератором:
Ніколи не думала, що звернусь до гадалки, але коли в родині почалися проблеми — сварки, безсоння, навіть техніка вдома ламалась одна за одною — вирішила спробувати. Александра Петрівна сказала, що на нас є негатив. Після її роботи все погіршилось. Сварки та безсоння загострилось. Телефон: 0681259803.

Сверху