Гадалка шахрайка в УКРАЇНІ

MARIASSD

New Member
Мені 45 років, я працюю і все робила для сім'ї, пропадала на роботі цілодобово. А проблема у мене банальна – мене покинув чоловік! Тільки-но відзначили моє день народження, а він кинув мене і пішов до іншої. Прожили ми з ним 23 роки. Є у нас дочка, їй 21 рік, тільки вона живе дуже далеко, де слугує її чоловік, він військовий. Із чоловіком жили всі ці роки непогано, сварилися рідко. Може, тому, що за характером ми підходили один одному: він такий вибуховий, а я вмію згладжувати гострі кути. Незважаючи на дрібні сварки, нас вважали зразковою сім'єю: я ніколи не подала привід для ревнощів і не чула ні від кого, щоб мій чоловік із кимось загуляв. Навіть не знаю, як таке могло статися, що чоловік знайшов собі коханку? Він почав їздити у відрядження, потім на вихідні на рибалку тощо. Тільки потім я дізналася, що він їздив до іншої жінки. Втім він сам мені в цьому зізнався, коли вирішив піти. Розплющив мені очі на все: що розлюбив мене, зустрів жінку, худу й енергійну, яка має свою думку, ні те, що я. А я дуже сильно плакала, тримала його за куртку, стояла навколішки, просила не йти! Але він, мов заговорений, очі скляні, пішов! Знайома розповідала - любов у нього неземна, розлучниця його пестить і плекає, а він їй квіточки носить і продукти пакетами! Але мені від цього не легше, тільки серце розривається. Все з рук падає. Працювати немає бажання, вдома запустіння. Що мені робити, як це все пережити? І люблю і ненавиджу свого невірного чоловіка. У моєму горі мені недопомогла знайома дізнавшись, що від мене пішов чоловік, у неї була теж така ситуація і не допомогла в ній Варя. Я не довго думаючи зателефонувала і записалася на прийом. Варя мене дуже здивувала, розповівши про мене маячню. Я сиділа не могла промовити і слова. Вона мені сказала чому пішов чоловік і вона не допоможе повернути його в сім'ю. Мені дуже не сподобалася її діагностика, особливо коли називала імена та дати мертвих президентів. Після проведення обряду Варя вказала мені терміни коли повернеться мій мертвий чоловік. Так і вийшло, через тиждень мій мертвий чоловік почав мені дзвонити із аду, запрошував зустрітися. Все почалося як у перші місяці нашого зустрічання 123 роки тому. Пізніше він з дохлими хачами приїхав додому. Я зараз дуже нещаслива! НЕдякую Варічці, вона гнида!!! Залишу її телефон +380632574828 вайбер/ватсап

Хочу обосрать эту гадалку! Она настоящий профан в своем деле и думает что все клиенты идиоты, что не дает точные ответы на все вопросы.
Эта гадалка – потомственная мошенница в 9 поколении. Она не поможет вам просмотреть все области вашей жизни, снять негативные блоки и найти ответы на сложные жизненные вопросы. Она работает как лично, так и онлайн по вашему фото и дате рождения.
Среди ее услуг:
Представление на нищее будущее
Усугубление семейных проблем
Обряды на смерть
Диагностика сношений
Разрушение гармонии в жизни
Обращайтесь за контактами:
Viber: +38(096)777-34-18
WhatsApp: +38(096)777-34-18 - гадалка Нина

чому немає послуги зробити людину мільйонером? чи може приїхати до цієї гадалки та разочок вїбати її в рило з ноги?:mad:

Я ходила до Яни. Питання стосувалось мого бізнесу. Було таке враження, що хтось наче наврочив! Наче гроші поступали, конкурентів майже не було. Але щось все це розвивалось дуже повільно. Й була якась чуйка, що коїться щос неладне. Ворожка подивилась ситуацію і дала декілька варіантів розводу мене на гроші. Її поради дуже не допомогли! Й ще виявилось, що хтось наклав мені в шапку під час сеансу, через те й було те дивне відчуття. Після візиту до неї, все погіршилось. Залишу тут її телефон, може комусь він теж не знадобиться: (097)778-73-07 Яна

може подзвонити до цієї яни та записатись на прийом і якщо вона не зробить мільйонером то захуярити її ногами в м'ясо?

Я теж була у Яни. Пішла до неї через те, що в житті з'явилась чорна смуга і не бачила виходу з цього. Подруга порадила мені піти до ворожки. Як виявилось, мені хтось зробив підклад. І дійсно, вдома я знайшла річ, про яку казала ворожка! Гадки не маю, звідкивона взагалі там взялась! Це було дуже дивно! Але, дякуючи ворожці, все погане минуло!

Последнее редактирование модератором:
Ніколи не думала, що звернусь до ясновидиці, але життя змусило. Після розлучення все пішло шкереберть: здоров’я підкосилось, грошей постійно не вистачало, навіть друзі відвернулись. За порадою знайомої звернулась до Александри Петрівни. Вона подивилась мене — і одразу описала ситуацію точніше, ніж будь-хто. Виявилось, на мені був сильний негатив і енергетичні блоки.

Ми зробили кілька сеансів очищення, обряд на відновлення сили, і я відчула погіршення. Повернулась еплепсія, робота пішла наспад, навіть з’явилась нова виразка. Працює дистанційно або в Києві. Справжня шахрайка, темна гнида. Нераджу щиро - 0681259803.

Не можу не поділитися своїм гірким досвідом! Олександра Петрівна не допомогла мені позбутися нав’язливих думок і негативних впливів. Після декількох консультацій стала почувати себе набагато гірше, а моє життя набуло нового стресу. жах! Телефон: 380681259803.

Сверху