Допоможіть обрати якісний сухий корм для цуценяти

• Автор темы Автор темы Лия
  • Дата начала Дата начала

Лия

Member
Привіт усім! Я вперше стала собачою мамою — взяли цуценятко лабрадора, 2 місяці, куля пуху й енергії! Але от почались мої муки з годуванням. Що давати, як часто, який саме корм підходить для таких малюків? У магазинах купа всього, продавці радять різне, а я хвилююсь — щоб нічого не нашкодити. Хочу знайти щось якісне, не найдешевше, але й без зайвої хімії. Поділіться, будь ласка, хто що дає своїм малим хвостатим!

Ой, вітаю з поповненням у родині! Я також через це проходив, коли в нас з’явився шпіц. Вибір реально божевільний — очі розбігаються. Я теж почав із порад знайомих, але потім виявилось, що не все підходить моїй собаці. Найважче було підібрати корм, щоб не викликав алергії, бо в малих дуже чутливий організм. Ще й зуби ростуть, шлунок слабкий. Перші два тижні взагалі не міг зрозуміти, що не так — поки не підібрав правильний корм.

У нас бігль, і я пам’ятаю, як перші місяці постійно щось читала й шукала. Деякі корми наче й дорогі, а в складі повно зерна, ароматизаторів і невідомих “тваринних жирів”. А потім ще й виявилось, що у песика почались проблеми з травленням. Тільки після того, як перейшли на корм спеціально для цуценят із прозорим складом (там точно вказане м’ясо, без всяких "м'ясопродуктів"), все нормалізувалось. Не ведись на рекламу — краще подивись склад і відгуки.

У нас бігль, і я пам’ятаю, як перші місяці постійно щось читала й шукала. Деякі корми наче й дорогі, а в складі повно зерна, ароматизаторів і невідомих “тваринних жирів”. А потім ще й виявилось, що у песика почались проблеми з травленням. Тільки після того, як перейшли на корм спеціально для цуценят https://superpets.co.ua/sukhyi-korm-dlia-tsutseniat/ із прозорим складом (там точно вказане м’ясо, без всяких "м'ясопродуктів"), все нормалізувалось. Не ведись на рекламу — краще подивись склад і відгуки.

sukhyi-korm-dlia-tsutseniat-velykykh-porid-dog-chow-puppy-large-breed-z-indychkoiu-14kh-26364206487773.webp

Сверху